Nike Grandstand II Pinnacle Zwart/Sail/Wit

1.GHXJSAGFHDSAJFHDSA » Thu Jul 23, 2020 3:54 am

Image


Een deel van de line-up omvat deze Schoenen Nike Nieuw uitvoering in een "All Over Logo" -print. Gekleed in een wit en mat zilver kleurenschema. Deze Nike Grandstand heeft een strak wit bovenwerk met Nike-logo's erin. De eenvoudige look wordt compleet gemaakt door een bijpassende witte rubberen zool.


Deze keer laat Schoenen Nike Rood zich inspireren door Wimbledons 'populairste snack' voor een 'Strawberries and Cream'-versie van de Grandstand II. Passend is de schoen versierd met aardbeiengraphics en een "C.R.E.A.M." print in Old English font op de achterkant.


Koningsblauw vindt ook Schoenen Nike Heren zijn weg op het gedetailleerde tonglipje, de binnenvoering en aan de onderkant van de buitenzool. In tegenstelling tot eerdere retro-modellen waar de Grandstand II een rubberen buitenzool had om de tussenzool te begeleiden, heeft deze specifieke kleur een blauwe bies die rond een gebroken witte vintage tussenzool wikkelt - wat nog meer duidt op het verleden van de schoen.


Het tennissilhouet van Nike Grandstand II Pinnacle Zwart/Sail/Wit, keert terug in een paar nieuwe kleuropties voor het lenteseizoen. Een daarvan is deze aankomende White en Team Royal colorway. De schoen heeft een strak wit leren bovenwerk met een gestikt Nike-logo op de zijkanten en hiel, beide uitgevoerd in blauw. Een stevige blauwe rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


https://www.schoennieuwe.com/
Quote

« User Guides